Betonlook

Robuuste vloer- en wandafwerking met betonlook karakter

Betonlook vloeren en wanden van Leef-Beton

Wilt u een industriële uitstraling in uw ruimte creëren? Dat kan met Leef-Beton. Leef-Beton is een exclusieve betonlook afwerking, gemaakt van een hoogwaardig cementgebonden product, vermengd met een speciale kuntshars.

Beton Ciré voor vloer en wand

Beton Ciré is een stucafwerking op cementbasis waarmee een authentieke betonlook afwerking gemaakt kan worden. Het voordeel van Beton Ciré is dat het in een dunne laag op bijna elke ondergrond, ook op wanden, kan worden aangebracht. 

Unieke betonvloeren

Elke Leef-Beton of Beton Ciré afwerking is anders. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, met veel of weinig effect, kan er een andere uitstraling gecreëerd worden. Dit geeft Betonlook vloeren en wanden een natuurlijke uitstraling. Betonlook vloeren en wanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dankzij de samenstelling van cement en kunsthars is zowel Leef-Beton als Beton Ciré kras- en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Leef-Beton brengen wij meestal aan op vloeren. Beton Ciré brengen we in de regel meer aan op de wand. Beide producten zijn geschikt voor alle ruimtes, waaronder ook badkamers en sanitaire ruimtes.

Vraag naar de vele mogelijkheden

 

Betonlook in badkamers en sanitair

Altijd al de luxe van uw eigen spa thuis willen hebben? Dankzij een speciale tweecomponenten PU-topafdichting is Leef-Beton, maar ook Beton Ciré, 100% waterdicht en uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes.