Acrylaatvloeren

Hygiënische gietvloer met zeer snelle droogtijd

Acrylaatvloer al na 2 uur droog

Een acrylaatvloer is een gietvloer die is te mengen in elke gewenste kleur. Maar wat een acrylaatvloer echt uniek maakt, is dat deze al na 2 uur volledig droog is en beloopbaar. In ruimtes die snel in gebruik genomen moeten worden, is dit een groot voordeel.

Hygiënische antislipvloer van kunsthars

Acrylaatvloeren zijn opgebouwd uit kunststof harsen, bindmiddelen en kleurstoffen. Door kwartszand toe te voegen, zijn ze te gebruiken als antislipvloer. Bovendien zijn acrylaatvloeren uiterst sterk, zeer elastisch en bijzonder hygiënisch. 

Acrylaatvloeren met unieke eigenschappen

Een acrylaatvloer heeft een aantal unieke eigenschappen, waaronder de zeer korte droogtijd van maar liefst 2 uur. Ook voldoet een acrylaatvloer aan HACCP hygiëne-eisen Om die laatste reden worden acrylaatvloeren veel gebruikt in professionele keukens, de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Daarnaast is een acrylaatvloer volledig vloeistofdicht en bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Een acrylaatvloer kan door zijn flexibiliteit probleemloos worden aangebracht in zeer grote ruimtes. Ook rondom putten en afvoerkanalen is een acrylaatvloer perfect af te werken, zonder randen, kieren of openingen.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Tijd- en kostenbesparend

Een acrylaatvloer kan over bijna elke ondergrond aangebracht worden en is daarom uitermate geschikt in renovatieprojecten. Een acrylaatvloer is dus ook vanwege het voorwerk een tijd- en kostenbesparende keuze.