Epoxyvloeren

Moderne gietvloer met ijzersterk karakter

Epoxyvloer is harder dan beton

Epoxy gietvloeren zijn harder dan beton. Om die reden worden ze veel gebruikt in bedrijfspanden, winkelruimtes en andere industriële omgevingen. Door de hoge mate van belastbaarheid kan een epoxyvloer met gemak zware voertuigen en machines verdragen.

Duurzame, slijtvaste epoxy gietvloer

De epoxyvloer is een uit kunststof polymeren opgebouwde gietvloer en staat bekend als duurzame en slijtvaste vloer. Maar epoxyvloeren misstaan ook niet in strakke, moderne interieurs. Een epoxy gietvloer is in vrijwel elke RAL kleur verkrijgbaar. 

Al na één dag weer te betreden

De unieke eigenschap van epoxy is de snelle uithardingstijd. Een epoxyvloer is na het gieten al na ca. één dag weer te betreden. Epoxy is bovendien zeer goed bestand tegen chemicaliën, zuren en wisselende temperaturen. Eigenschappen die vooral van betekenis zijn in een industriële omgeving. Een epoxyvloer is uiteraard naadloos en vloeistofdicht, de vloer neemt dus geen vocht en geen geuren op en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld, winkels, openbare ruimtes, bouwmarkten, sanitaire ruimtes, garages, industriële ruimtes en fabriekshallen. 

Vraag naar de vele mogelijkheden

Verschillende opties

Onze epoxy vloersystemen zijn in verschillende opties leverbaar. Epoxy coatingvloeren, gietvloeren maar ook decoratieve troffelvloeren (antislip) op basis van Epoxy en kwartz. Onze epoxy vloeren zijn in diverse kleuren en patronen te leggen. Strak en tijdloos of warm en decoratief.