Marmergrindvloeren

Stijlvolle vloeren van marmergrind

Marmergrindvloer met natuurlijke uitstraling

Gietvloeren van marmergrind worden gemaakt van kleine stukjes marmer en hebben dezelfde stijlvolle uitstraling als Terrazzovloeren. Marmerkorrels zijn iets groter dan siergrind, worden niet gekleurd en behouden hiermee hun natuurlijke uitstraling.

Grindvloer van marmer met duurzaam karakter

Marmergrindvloeren hebben dezelfde eigenschappen als siergrindvloeren. Een marmervloer is zeer sterk en slijtvast. De marmergrindvloer kan geseald gelegd worden. Dit betekent dat na het aanbrengen de vloer afgedicht wordt met een transparante epoxyhars. 

Sneldrogende marmergrindvloer die eenvoudig is te onderhouden

Een marmervloer is op nagenoeg elke ondervloer aan te brengen. Losse marmerkorrels worden over een laag hechtprimer gelegd en geseald met een transparante epoxyhars. Een marmergrindvloer is heel snel droog en al na 24 uur weer beloopbaar. Na 48 uur is de vloer zelfs weer volledig belastbaar. Een marmervloer is bovendien heel vriendelijke in onderhoud. De vloer is eenvoudig te reinigen met een stofzuiger of met water. 

Vraag naar de vele mogelijkheden

Natuurlijk en duurzaam marmer

Marmervloeren of marmergrindvloeren bestaan uit kleine korrels geslepen marmer. Daarmee is het een puur natuurlijk en duurzaam product. Marmergrindvloeren zijn zeer stijlvol en door de samenstelling van de natuurlijke stenen, uiterst uniek.