Industriële vloersystemen

Vloeren en systemen die voldoen aan hoge industriële eisen

PU cement met bacterie en schimmelwerende werking

Vloeren op basis van PU cement zijn naadloos, slijtvast en hoog resistent. Maar wat deze vloeren uniek maakt, is de hoge bacterie en schimmelwerende werking. PU Cementvloeren worden hierom veel toegepast in de voedingsindustrie.

Constructies beschermen met vinylester

Vinylester systemen zijn een totaaloplossing voor de bescherming van beton of metaal. Vinylester beschermt oppervlaktes tegen zuren, logen, basen, oplosmiddelen en extreme mechanische en thermische omstandigheden.

Waterdichting met elastomere mebranen

Een elastomeer waterdichtingsmembraan beschermt wegen, bruggen en tunnels tegen de indringing van water, chemicaliën, oliën, dooizouten en meer. Het kunsthars membraan wordt aangebracht als slijtlaag. 

Industriële gietvloeren

Wat PU cementvloeren uniek maakt, is de hoge bacterie en schimmelwerende werking. PU cementvloeren zijn bovendien bestendigheid tegen wisselend hoge en lage temperaturen van -40 °C tot max. +150 °C. Onze PU cementgebonden systemen worden worden hierom veel toegepast in de voedingsindustrie. Ze worden geplaatst op vochtige en nieuw gestorte betonvloeren en zijn na 24 uur alweer belastbaar. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, en leverbaar van glad tot fijn / grof antislip. PU cementvloeren zijn uitstekend zwaar belastbaar, zowel mechanisch als chemisch, en passen dus goed in ruimtes waar extreme omstandigheden aan de orde van de dag zijn.

Vraag naar de vele mogelijkheden

 

Andere gietvloeren voor de industrie

Naast PU cement zijn ook onze gietvloeren van acrylaat, epoxy en PU geschikt om toe te passen in industriële omgevingen. En wilt u een bestaande vloer voorzien van een nieuw jasje? Onze hoogwaardige vloercoatings van PU, epoxy en acrylaat zijn een prima keuze. 

Industrievloeren

voor food, chemie en kleine industrie

Resistente vloer

Onze vloeren voor de industriële sector passen goed in ruimtes waar hygiëne, resistentie en veiligheid een grote rol spelen. Ze zijn 100% naadloos, bestand tegen wisselende hoge en lage temperaturen, overmatig vocht en vuil, zware mechanische belasting en goed bestand tegen chemische en vettige substanties zoals olie, petroleum, zuren, basen en andere oplossingen. 

Epoxyvloer

Acrylaatvloer

Coatingvloer

Troffelvloer