Terradec vloeren

Terradec vloeren zijn hoogwaardige vloerafwerkingen die speciaal ontworpen zijn voor buitentoepassingen. Deze vloeren combineren de schoonheid van natuurlijke materialen met de duurzaamheid en functionaliteit van moderne technologieën.

Terradec vloeren worden gemaakt van een mengsel van cement, fijne aggregaten, harsen en pigmenten. Dit resulteert in een robuuste en esthetisch aantrekkelijke vloer die bestand is tegen de verschillende uitdagingen van buitengebruik, zoals weersinvloeden, temperatuurschommelingen en mechanische belasting.

Terradec vloeren kunnen worden toegepast op verschillende buitenoppervlakken, zoals terrassen, balkons, paden, opritten en zwembadranden. Ze bieden een veilige en slipbestendige ondergrond, zelfs bij natte omstandigheden.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame vloerafwerking voor uw buitenruimte, zijn Terradec vloeren een uitstekende keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over Terradec vloeren en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een prachtige en functionele vloer voor uw buitenomgeving.

Waterdoorlatend systeem voor de bescherming van buitenvloeren

Verschillende soorten Terradec vloeren

Terradec vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die zijn afgestemd op verschillende behoeften en toepassingen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten Terradec vloeren:

  1. Terradec Terrasvloeren: Deze vloeren zijn speciaal ontworpen voor buitenterrassen. Ze bieden een duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloerafwerking die bestand is tegen weersinvloeden, UV-straling en mechanische belasting. Terrasvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen om aan uw specifieke stijlvoorkeuren te voldoen.
  2. Terradec Balkonvloeren: Deze vloeren zijn ideaal voor het bekleden van balkons en dakterrassen. Ze bieden een waterdichte en slijtvaste oplossing die bestand is tegen extreme weersomstandigheden en het risico op lekkage minimaliseert. Balkonvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals betonlook of houtlook, om een mooie buitenruimte te creëren.
  3. Terradec Pad- en Opritvloeren: Deze vloeren zijn geschikt voor het bekleden van paden, opritten en parkeerplaatsen. Ze bieden een sterke en duurzame oppervlakteafwerking die bestand is tegen zware belasting, slijtage en voertuigen. Pad- en opritvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  4. Terradec Zwembadvloeren: Deze vloeren zijn speciaal ontworpen voor gebruik rondom zwembaden. Ze bieden een waterdichte en slipbestendige oppervlakteafwerking die veilig is voor blote voeten en bestand is tegen chloor en andere chemicaliën. Zwembadvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen om een esthetisch aantrekkelijke omgeving te creëren.

Elk type Terradec vloer is ontworpen met specifieke eigenschappen en kenmerken om aan de eisen van verschillende buitenomgevingen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten Terradec vloeren en ontdek welke het beste bij uw project past.

Aangelegde terra dec vloer
Terradecvloer Terrared
Terradecvloer Labrador antraciet kleur
Terradecvloer Licht
Terradecvloer SR
Taunus Terradecvloer
Terradecvloer Kasteelgrind beige
Terradecvloer kleur Kasteelgrijs
Terradecvloer kleur Pebble grijs

Waterdoorlatende verharding

 Terradec is een waterdoorlatende verharding voor de bescherming van allerlei soorten buitenvloeren. Deze speciale verharding beschermt opritten, wandel- en fietspaden, tuinpaden en parkeerplaatsen tegen weersinvloeden, belasting en onkruid.

Sterke coating voor buitenvloeren

Een Terradec vloer is opgebouwd uit een combinatie van granulaten, die gebonden worden met een niet-verkleurend PU-bindmiddel. De sterke coating is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, anti-slip en geeft buitenvloeren een landgurige bescherming.

Terradec vloeren voor de bescherming van buitenvloeren

Afhankelijk van uw wensen en de toepassing zijn Terradec vloeren in verschillende afwerkingsvormen, diktes en kleuren aan te leggen. Een unieke samenstelling van PU en gekleurd quartz maken Terradec vloeren tot de hoogstmogelijke decoratieve bescherming voor uw buitenvloer. Uw buitenvloer is na aanbrengen van een Terradec vloer duurzaam beschermd tegen weersinvloeden, zoals UV, vorst en dooi, mechanische belasting, borstelmachines, onkruid en meer. Multipox kunststof vloeren Zwolle is gecertificeerd Terradec installateur.

Ontdek de mogelijkheden van Terradec buitenvloeren 

Verschillende varianten Terradec

Terradec vloeren zijn in verschillende types te verkrijgen. Van premium kwaliteit met zeer sterke en duurzame karakteristieken tot budgetvriendelijke varianten met goede eigenschappen voor low demand toepassingen.