Showroom

Ervaar onze gietvloeren en wanden zelf

Ervaar het zelf

Moderne gietvloeren, beton look vloeren, decoratieve grindvloeren, stuc wandafwerkingen; de mogelijkheden zijn zo divers dat wij ons kunnen voorstellen dat het voor u lastig is om een keuze te maken. Wij helpen wij u daar graag bij. In onze gloednieuwe showroom hebben we verschillende vloeren en wandafwerkingen voor u gemaakt, in een volledig ingerichte ruimte, zodat u zelf kunt ervaren wat dit doet voor uw ruimte.

Bezoek de showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom maken we samen een rondgang langs verschillende gietvloeren en wandafwerkingen. De showroom is 7 dagen per week op afspraak geopend. Maak eenvoudig een afspraak op een tijd dat het u uitkomt.

Multipox Kunststof vloeren B.V.

Telfordstraat 30
8013 RM Zwolle

Maak digitaal een afspraak of bel:
Tel nr. 0578 – 696755
Onze showroom is 7 dagen per week op afspraak geopend.

ASSORTIMENT

Altijd een passende gietvloer of wandafwerking

Industrieel of decoratief, modern of klassiek. Waar u ook naar op zoek bent; Multipox heeft een vloer of wandafwerking die past bij uw wensen. Of nu op zoek bent naar een gietvloer, epoxy gietvloer, acrylaat gietvloer, PU gietvloer of juist een krasvaste vloer? Bij Multipox bent u aan het juiste adres!
Showroom Multipox

“We maakten een afspraak voor de showroom en werden hartelijk ontvangen. De verschillende vloertypes die staan uitgestald maakten de keus voor ons niet veel gemakkelijker. Gelukkig werden we vriendelijk geholpen en konden we uiteindelijk onze droomvloer samenstellen. Multipox, bedankt!” 

Anja en Bert