Krasvaste vloer

In de dynamische wereld van interieurdesign en architectuur neemt Premium Leef-Beton een prominente plaats in als de ultieme oplossing voor krasvaste vloeren. Dit innovatieve product combineert ongeëvenaarde duurzaamheid met mooie uiterlijke kenmerken , waardoor het ideaal is voor zowel in huis als in commerciële ruimtes.

Het hart van Premium Leef-Beton ligt in zijn vermogen om weerstand te bieden tegen krassen, een essentiële eigenschap in ruimtes die intensief worden gebruikt. Deze krasvastheid wordt bereikt door een geavanceerde samenstelling van minerale vulstoffen en een hoogwaardige 2-componenten epoxyhars. Dit resulteert in een oppervlak dat niet alleen stoer en stijlvol oogt, maar ook bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van zowel voetverkeer als meubilair.

Krasvaste vloer met een mooie stoere uitstraling

Naast de indrukwekkende krasvastheid, biedt de krasvaste vloer van Multipox  een scala aan uiterlijke  mogelijkheden aan. Beschikbaar in diverse kleuren, past het zich naadloos aan elke stijl aan, van modern minimalisme tot klassieke elegantie. De minerale uitstraling van het beton zorgt voor een unieke textuur en warmte in elke ruimte.

Onze krasvaste vloeren zijn tevens uiterst slijtvast, waardoor het een langdurig mooie uitstraling behoudt. Het onderhoud van deze vloeren is verrassend eenvoudig, wat bijdraagt aan hun populariteit in zowel woningen als zakelijke omgevingen. Een regelmatige reiniging is voldoende om de vloer in optimale staat te houden. Hierdoor blijven de vloeren in winkels waar er veel verkeer is, langdurig goed en zorgt het ervoor dat de vloer na jarenlang intensief gebruik zijn mooie uitstraling behoud.

Aanbrengen van een Krasvaste epoxy gietvloer

Verschillende kleuren gietvloeren

Kleur gietvloer snow

Snow

Kleur gietvloer sky

Sky

Kleur gietvloer Shore

Shore

Kleur gietvloer Shore

Shade

Kleur gietvloer snow

Salt

Kleur gietvloer river

River

Kleur gietvloer Shore

Moist

Haze

Kleur gietvloer Gravel

Gravel

Fog

Fog

Kleur gietvloer Shore

Dust

deep

Deep

kleur gietvloer Dawn

Dawn

cave kleur gietvloer

Cave

Breeze

Breeze

Gietvloe kleur Ash

Ash

PU vloer

Epoxyvloer

Acrylaatvloer

Veelzijdige Toepassingen van de kras- en slijtvaste vloeren.

De robuuste kwaliteiten van de krasvaste vloeren van Multipox maken het een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen. Van woonhuizen tot winkels, kantoorruimtes en musea, overal waar de vloer blootstaat aan intensief gebruik, biedt Premium Leef-Beton een betrouwbare en stijlvolle oplossing.

Bij het ontwikkelen van Premium Leef-Beton is er ook gedacht aan milieu en gezondheid. Het product is emissiearm en biedt een hoge UV-stabiliteit, wat het een verantwoorde keuze maakt voor zowel de gebruiker als het milieu.

In een tijd waarin comfort en functionaliteit samengaan, is het goed om te weten dat de krasvaste vloeren van Multipox perfect samengaat met vloerverwarming. Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat het product niet alleen een lust voor het oog is, maar ook bijdraagt aan een aangename leefomgeving.

Installatie en Service van Multipox

De installatie van Premium Leef-Beton is een vak apart. Onze experts zorgen voor een vlekkeloze en snelle installatie, waardoor uw nieuwe vloer snel klaar is voor gebruik. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap in het proces, van keuze tot installatie.

Bent u klaar om een einde te maken aan zorgen over krassen en slijtage op uw vloer? Met Premium Leef-Beton kiest u voor een toekomst waarin stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gietvloer aangelegd in een bedrijfshal

Gallerij van aangelegde krasvaste Gietvloeren