PU gietvloeren

Kleurrijke gietvloer met zeer hoog comfort

PU gietvloer met oneindig veel mogelijkheden

Een PU gietvloer kan in alle denkbare kleuren worden aangebracht. In een effen kleur, in meerdere kleuren en zelfs met een betoonlook of gevlamd effect. Er zijn oneindig veel mogelijkheden denkbaar, waardoor u altijd de vloer van uw dromen krijgt.

Comfortabele gietvloer op basis van PU

Naast kleurrijk zijn PU gietvloeren fluweel zacht en zeer comfortabel. Hoewel PU vloeren van kunststof zijn, vioelen ze warm en zacht aan. Om die reden zie je de vloeren steeds vaker, naast industrieel, ook toegepast worden in woningen, kantoren en winkels.

Onderhoudsvriendelijke PU gietvloer

Een vloer op basis van polyurethaan is een zeer egale, naadloze vloer die maar weinig onderhoud nodig heeft. Het oppervlak van een PU gietvloer is namelijk zo vlak, dat deze heel gemakkelijk te reinigen is. Een PU gietvloer is zowel glad, mat als antislip af te werken. PU gietvloeren kenmerken zich door de waterafstotende werking, wat de vloeren ook geschikt maakt voor gebruik in natte ruimtes, zoals sanitair, keukens en badkamers. Een PU gietvloer is daardoor ook goed bestand tegen vlekken van bijvoorbeeld koffie of andere vloeistoffen.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Verschillende opties

Een PU gietvloer kan eenvoudig over een bestaande, zogeheten dragende, vloer aangebracht worden. De PU vloer wordt als één geheel gegoten, waardoor er geen randen of naden zichtbaar zijn. De polyurethaan gietvloer is dus een naadloze vloer!