Beton look vloeren

Beton look vloeren zijn vloeren die de uitstraling hebben van beton, maar vaak gemaakt zijn van andere materialen. Ze bieden de moderne en industriële uitstraling van beton, maar hebben vaak een meer praktisch en gebruiksvriendelijk karakter. Betonlook vloeren kunnen op verschillende manieren worden gecreëerd. Een populaire methode is het gebruik van speciale betonlook coatings of verf die worden aangebracht op een bestaande vloer. Deze coatings geven de vloer een betonachtig uiterlijk en kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht.

Een andere optie is het gebruik van gietvloeren met een betonlook. Gietvloeren zijn naadloze vloeren die in verschillende ruimtes kunnen worden gelegd, zoals woonkamers, keukens, badkamers en kantoren. Ze kunnen worden afgewerkt met een betonlook om de gewenste esthetiek te creëren.

Betonlook vloeren hebben verschillende voordelen. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zijn ze vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat je een betonlook vloer kunt kiezen die past bij jouw interieur.

Robuuste vloer- en wandafwerking met betonlook karakter

beton look vloeren keuken
beton look vloer boom
beton look vloeren huis binnen

Voordelen van beton look vloeren

Betonlook vloeren hebben verschillende voordelen die ze een aantrekkelijke keuze maken voor veel mensen. Betonlook vloeren geven een moderne, industriële uitstraling aan een ruimte. Ze hebben een minimalistische en strakke uitstraling die goed past bij eigentijdse interieurstijlen. De Betonlook vloeren van Multipox zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor je de vloer kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en de stijl van de ruimte. Of je nu een lichte, donkere of gekleurde betonlook wilt, er zijn verschillende opties beschikbaar. Betonlook vloeren zijn over het algemeen duurzaam en kunnen lang meegaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes en huishoudens met kinderen of huisdieren.

Een ander voordeel is dat de Betonlook vloeren over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen en kunnen eenvoudig worden schoongeveegd of gedweild om ze schoon en fris te houden. Ook zijn ze vaak naadloos, waardoor er geen voegen zijn waar vuil, stof of allergenen zich kunnen ophopen. Dit maakt ze een goede keuze voor mensen met allergieën of astma.

Betonlook vloeren zijn geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Ze geleiden warmte goed, waardoor de vloer comfortabel en gelijkmatig verwarmd wordt.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel betonlook vloeren de uitstraling van beton hebben, ze niet dezelfde eigenschappen hebben als echt beton. Ze kunnen iets zachter zijn en meer gevoelig voor krassen en beschadigingen. Het is daarom raadzaam om voorzichtig te zijn met het plaatsen van zware voorwerpen op betonlook vloeren en om viltjes onder meubels te gebruiken om krassen te voorkomen.

Al met al zijn betonlook vloeren een populaire keuze voor mensen die de uitstraling van beton willen, maar de praktische voordelen van andere materialen willen behouden. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een professional om te bepalen welk type betonlook vloer het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Betonlook vloeren en wanden van Leef-Beton

Wilt u een industriële uitstraling in uw ruimte creëren? Dat kan met Leef-Beton. Leef-Beton is een exclusieve betonlook afwerking, gemaakt van een hoogwaardig cementgebonden product, vermengd met een speciale kuntshars.

Beton Ciré voor vloer en wand

Beton Ciré is een stucafwerking op cementbasis waarmee een authentieke betonlook afwerking gemaakt kan worden. Het voordeel van Beton Ciré is dat het in een dunne laag op bijna elke ondergrond, ook op wanden, kan worden aangebracht. 

beton look vloer badkamer

Basis betonlook vloeren

Premium betonlook vloeren

Gallerij aan aangelegde beton look vloeren

Leef beton vloer
Leef beton
Beton look vloer
Leef beton cire wand
Beton look pvc vloer
Leef beton look vloer
Leef beton cire wanden
Beton look cire wanden
cire wanden beton look
cire wand leef beton
Leef beton cire wanden aangebracht
Leef beton aangebracht in woning
Leef beton vloer woning
Woning met leef beton vloer
Vloer met beton look in woning
Leef beton in woning
Gietvloer beton look voor woning
Woning met gietvloer beton look
beton look vloer tafel

Unieke beton look vloeren

Elke Leef-Beton of Beton Ciré afwerking is anders. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, met veel of weinig effect, kan er een andere uitstraling gecreëerd worden. Dit geeft Betonlook vloeren en wanden een natuurlijke uitstraling. Betonlook vloeren en wanden zijn bij Multipox kunststof vloeren Zwolle verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dankzij de samenstelling van cement en kunsthars is zowel Leef-Beton als Beton Ciré kras- en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Leef-Beton brengen wij meestal aan op vloeren. Beton Ciré brengen we in de regel meer aan op de wand. Beide producten zijn geschikt voor alle ruimtes, waaronder ook badkamers en sanitaire ruimtes.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

 

beton look vloer wc

Betonlook in badkamers en sanitair

Altijd al de luxe van uw eigen spa thuis willen hebben? Dankzij een speciale tweecomponenten PU-topafdichting is Leef-Beton, maar ook Beton Ciré, 100% waterdicht en uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes.