Beton look vloeren

Beton look vloeren zijn vloeren die de uitstraling hebben van beton, maar vaak gemaakt zijn van andere materialen. Ze bieden de moderne en industriële uitstraling van beton, maar hebben vaak een meer praktisch en gebruiksvriendelijk karakter. Betonlook vloeren kunnen op verschillende manieren worden gecreëerd. Een populaire methode is het gebruik van speciale betonlook coatings of verf die worden aangebracht op een bestaande vloer. Deze coatings geven de vloer een betonachtig uiterlijk en kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht.

Een andere optie is het gebruik van gietvloeren met een betonlook. Gietvloeren zijn naadloze vloeren die in verschillende ruimtes kunnen worden gelegd, zoals woonkamers, keukens, badkamers en kantoren. Ze kunnen worden afgewerkt met een betonlook om de gewenste esthetiek te creëren.

Betonlook vloeren hebben verschillende voordelen. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zijn ze vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat je een betonlook vloer kunt kiezen die past bij jouw interieur.

Robuuste vloer- en wandafwerking met betonlook karakter

beton look vloeren keuken
beton look vloer boom
beton look vloeren huis binnen

Voordelen van beton look vloeren

Betonlook vloeren hebben verschillende voordelen die ze een aantrekkelijke keuze maken voor veel mensen. Betonlook vloeren geven een moderne, industriële uitstraling aan een ruimte. Ze hebben een minimalistische en strakke uitstraling die goed past bij eigentijdse interieurstijlen. De Betonlook vloeren van Multipox zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor je de vloer kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en de stijl van de ruimte. Of je nu een lichte, donkere of gekleurde betonlook wilt, er zijn verschillende opties beschikbaar. Betonlook vloeren zijn over het algemeen duurzaam en kunnen lang meegaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes en huishoudens met kinderen of huisdieren.

Een ander voordeel is dat de Betonlook vloeren over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen en kunnen eenvoudig worden schoongeveegd of gedweild om ze schoon en fris te houden. Ook zijn ze vaak naadloos, waardoor er geen voegen zijn waar vuil, stof of allergenen zich kunnen ophopen. Dit maakt ze een goede keuze voor mensen met allergieën of astma.

Betonlook vloeren zijn geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Ze geleiden warmte goed, waardoor de vloer comfortabel en gelijkmatig verwarmd wordt.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel betonlook vloeren de uitstraling van beton hebben, ze niet dezelfde eigenschappen hebben als echt beton. Ze kunnen iets zachter zijn en meer gevoelig voor krassen en beschadigingen. Het is daarom raadzaam om voorzichtig te zijn met het plaatsen van zware voorwerpen op betonlook vloeren en om viltjes onder meubels te gebruiken om krassen te voorkomen.

Al met al zijn betonlook vloeren een populaire keuze voor mensen die de uitstraling van beton willen, maar de praktische voordelen van andere materialen willen behouden. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een professional om te bepalen welk type betonlook vloer het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Betonlook vloeren en wanden van Leef-Beton

Wilt u een industriële uitstraling in uw ruimte creëren? Dat kan met Leef-Beton. Leef-Beton is een exclusieve betonlook afwerking, gemaakt van een hoogwaardig cementgebonden product, vermengd met een speciale kuntshars.

Beton Ciré voor vloer en wand

Beton Ciré is een stucafwerking op cementbasis waarmee een authentieke betonlook afwerking gemaakt kan worden. Het voordeel van Beton Ciré is dat het in een dunne laag op bijna elke ondergrond, ook op wanden, kan worden aangebracht. 

beton look vloer badkamer

Basis betonlook vloeren

Premium betonlook vloeren

Prijslijst LEEF – BETON/CIRE 2023 

Een LEEF – BETON/CIRE is een naadloos gesmeerde Cement gebonden vloer met een dikte van ongeveer 2/3 mm.
Afgewerkt met PU top lagen in Mat uitgevoerd. UV Reistent. 
Profiel
Ondergrond voorwaarden Kan op bijna elke ondergrond aangebracht worden: Dekvloer, Beton, OSB-Platen, Tegels. Hij moet droog en stabiel zijn
Plaatsing Duurt 5 dagen en de omgevingstemperatuur dient 18°C te zijn
Nieuwe beton Dient 28 dagen oud te zijn voordat LEEF – BETON/CIRE kan worden geplaatst. 1 week wachten per cm dikte voordat LEEF – BETON/CIRE kan worden geplaatst. Bijv. 6 cm dikte = 6 weken wachten, max. vochtgehalte: 2,5%
Vloerverwarming Geen enkel probleem in combinatie met een LEEF – BETON/CIRE vloer
UV-bestendigheid LEEF – BETON/CIRE is behandeld tegen UV straling. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan echter verkleuring veroorzaken
Krasbestendigheid Bij normaal gebruik; niet kras bestendig tegen verschuiven van zware punt lasten
Reinigbaarheid Gemakkelijk te onderhouden omdat de vloeren vloeistofdicht en naadloos zijn (reiniging producten zijn bij ons verkrijgbaar: Polish en Cleaner)
Systeem
Dag 1 Voorbereiden ondergrond, plaatsen primer / egalisatie
Dag 2 Plaatsen 1e en 2e laag LEEF – BETON/CIRE
Dag 3 Plaatsen van de eerste 2 seallagen
Dag 4 Plaatsen van de 2 componenten PU Toplagen Mat uitgevoerd
Dag 5 Droogtijd 2 x 24 uur 
Prijs per oppervlakte
Tot 30 m² € 3.750,-       + BTW
35-50 m² 92.00 € / m² + BTW
51-80 m² 87.00 € /m² + BTW
81-150 m² 83.00 € /m² + BTW
151-250 m² 78.00 € /m² + BTW
Meer dan 250 m² Prijs op aanvraag. 
Indien u kiest voor overige niet standaard kleuren, bovenvermelde prijzen + 15%
Deze prijzen gaan uit van een vlakke ondergrond in goede staat. 
Mochten er gebreken aan de onder vloer zijn dan kunnen wij deze tegen meer prijs verhelpen.
Supplement Glas Vezel op OSB: 21.25 € /m²
Trap bekleding 155.00 € / traptrede/lm breedte (Deze toepassing is mogelijk op een trap met hoeken van 90 gr met ondergrond beton, MDF of Multiplex)
Aantrede 85.00 € /lm breedte
Optrede 70.00 € /lm breedte
Verticale bekleding 135.00 € /m² (b.v. Douche wanden). Verticale bekleding badkamer wanden, etc.
LEEF – BETON/CIRE is niet geschikt voor buiten toepassingen, noch voor terrassen
Vraag ons gratis en vrijblijvend een offerte!
Eventuele extra meerwerk kosten
Tijdens onze inspectie aan de onder vloer die afgewerkt wordt met een van onze vloersystemen
kunnen wij diverse extra werkzaamheden tegen komen om de ondervloer in goede conditie te 
krijgen voor afwerking met onze vloersystemen.
Prijzen meerwerk: 
Diamant slijpen/ schuren van de ondervloer voor een optimale hechting       Eur   17,50.- p/m²
Afwerking plint / muur aansluiting Eur   12,50.- p/m
Bekleden van vloer luik inclusief profiel werk Eur  125,-     p/ Luik
Glasvliesnet t.b.v. scheur vorming Eur  21,25.- p/m
Profielwerk voor beeindiging van de vloer Eur  16,50.- p/m
Vloer reparaties met Epox Mortel fijn Eur    6,75.- p/kg
Dichtzetten van oude vloeren met openstructuur Eur  21,25.- p/m²
Voorbewerking Anhydriet vloer en extra primer laag Eur  17,50.- p/m²
Opvullen ingefreesde vloer verwarming buizen Op aanvraag
beton look vloer tafel

Unieke beton look vloeren

Elke Leef-Beton of Beton Ciré afwerking is anders. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, met veel of weinig effect, kan er een andere uitstraling gecreëerd worden. Dit geeft Betonlook vloeren en wanden een natuurlijke uitstraling. Betonlook vloeren en wanden zijn bij Multipox kunststof vloeren Zwolle verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dankzij de samenstelling van cement en kunsthars is zowel Leef-Beton als Beton Ciré kras- en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Leef-Beton brengen wij meestal aan op vloeren. Beton Ciré brengen we in de regel meer aan op de wand. Beide producten zijn geschikt voor alle ruimtes, waaronder ook badkamers en sanitaire ruimtes.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

 

beton look vloer wc

Betonlook in badkamers en sanitair

Altijd al de luxe van uw eigen spa thuis willen hebben? Dankzij een speciale tweecomponenten PU-topafdichting is Leef-Beton, maar ook Beton Ciré, 100% waterdicht en uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes.