Grindvloeren

Een unieke vloer die in elk interieur past

Grindvloer geheel naar eigen wens te maken

Met een breed scala aan kleuren en motieven is met een grindvloer vrijwel alles mogelijk. Grove of fijne steentjes en te leggen in ontelbaar veel patronen, maakt dat u geheel naar eigen inzicht en ontwerp uw persoonlijke grindvloer krijgt.

Duurzame grindvloer die een leven lang meegaat

Grindvloeren worden gemaakt van grindsteentjes, die worden gekleurd worden met een Epoxyverf, vermengd met Epoxyhars. Een grindvloer is hierdoor extreem hard en slijtvast. Een grindvloer is een duurzame keuze, die lang meegaat.

Ontwerp uw eigen grindvloer

Grindkorrels zijn van nature neutraal van kleur, maar siergrind kan ook naar wens gekleurd worden. Er zijn talloze kleurencombinaties mogelijk, waardoor u de grindvloer krijgt die u wilt. Samen met Multipox ontwerpt u uw eigen grindvloer voor uw woning, kantoor, winkel of bedrijf. Door verschillende kleuren siergrind te combineren, creëert u snel een vloer die perfect aansluit bij uw interieur, wensen en eisen. 

Vraag naar de vele mogelijkheden

De grindvloer die niemand anders heeft

Wilt u een echt unieke vloer, die niemand anders heeft? Kies uit een verscheidenheid aan kleuren, patronen, vormen, korreldiktes en structuren bij het ontwerpen van uw droomvloer.