Toepassingen

Voor elke ruimte een geschikte vloer of wand

Vloeren en wanden

voor elke ruimte

Woningen

$

Retail

$

Horeca

$

Kantoren, theaters en musea

$

Industrie

$

Zorg en onderwijs

$

Stalvloeren voor een optimaal stalklimaat

Alleen het beste

Naast gietvloeren en wandafwerkingen voor uw woning of bedrijf, is Multipox ook gespecialiseerd in de aanleg van paardenstalvloeren. Onze stalvloeren zijn comfortabel en zorgen voor een optimaal stalklimaat. U wilt immers alleen het beste voor uw paard.

$

Vloeren en wanden voor woningen

Van robuuste betonlook vloeren, moderne gietvloeren tot stuc wandafwerkingen met een natuurlijke uitstraling. Wij maken van elke ruimte in uw woning een sfeervolle plek. Of het nu uw woonkamer is, badkamer, slaapkamer of zelfs garage of balkon. In onze showroom ontdekt u onze uiteenlopende mogelijkheden.

Betonlook

Gietvloeren

Grindvloeren

Vloeren en wanden voor retail

Multipox biedt verschillende wand- en vloersystemen die geschikt zijn voor toepassingen in uw winkel. Deze vloeren en wanden kenmerken zich door het onderhoudsvrije karakter en de bestendigheid tegen hoge belasting van rol- en voetverkeer. De vloeren zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en verschillende materialen en tevens aan te leggen met een antislip afwerking. Ontdek meer in onze showroom.

Betonlook

Gietvloeren

Troffelvloeren

Vloeren en wanden voor horeca

Naast comfort en uitstraling, spelen hygiëne, veiligheid en slijtvastheid een belangrijke rol bij vloeren die toegepast worden in de horeca. U wilt immers dat de vloer in uw café of restaurant niet alleen sfeervol, maar tevens ook goed te reinigen en duurzaam is. Vloeren die toegepast worden in ruimtes waar eten wordt verwerkt, moeten bovendien voldoen hygiënenormen zoals HACCP. Laat u adviseren in beste oplossing.

Betonlook

Gietvloeren

Troffelvloeren

Vloeren voor kantoren, theaters en musea

Een kantoorvloer kiest u niet zomaar. Voet- en rolverkeer van bureaustoelen zorgen ervoor dat een kantoorvloer nogal wat te verduren heeft. Ook comfort, veiligheid en akoestiek spelen een belangrijke rol. Multipox vloeren zijn zeer slijtvast en bestand tegen mechanische belasting. De vloeren zijn zeer veilig omdat ze met antislip zijn te leggen en bieden een hoge mate van comfort vanwege geluiddempende eigenschappen. Karakteristieken die ook grote voordelen bieden in openbare ruimtes, zoals theaters en musea.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Betonlook

Gietvloeren

Troffelvloeren

Vloeren voor de zorg en het onderwijs

Vloeren en wanden die toegepast worden in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en de kinderopvang moeten voldoen aan hoge eisen als het gaat om hygiëne, duurzaamheid en veiligheid. Naadloze systemen met bacterie werende eigenschappen gaan dan ook hand in hand met comfortabele materialen, die veiligheid waarborgen door antislipwerking en uitermate goed bestand zijn tegen intensief voet- en rolverkeer. We denken graag met u mee in de juiste oplossing.

Gietvloeren

Troffelvloeren

Coatingvloeren

Vloeren voor de industrie

Al onze industriële vloer- en wandsystemen zijn bestand tegen wisselende hoge en lage temperaturen, overmatig vocht en vuil, zware mechanische belasting en goed bestand tegen chemische en vettige substanties zoals olie, petroleum, zuren, basen en andere oplossingen. Onze vloeren voor de industriële sector voldoen aan verschillende eisen en normen en zijn daarmee zeer geschikt voor fabriekshallen, magazijnen, productieruimtes en ruimtes waar voedinsgmiddelen worden verwerkt. Wij adviseren u graag.

Gietvloeren

Coatingvloeren

Industrievloeren