Paardenstalvloeren

Comfortabele vloeren, een diervriendelijke keuze

Een vloer waar uw paard zich veilig op voelt

 Paardenstalvloeren zijn slipvrije en elastische vloeren waar uw paard zich prettig en veilig op voelt. De vloeren voor paardenstallen voldoen aan de allerhoogste eisen en zijnnaast duurzaam ook bijzonder hygiënisch.

Paardenstalvloeren met een zeer hoog comfort

Vloeren voor paardenstallen worden geproduceerd volgens een unieke formule. Een 3-componenten gietvloer die uit polyurethaan en zacht recuperatierubber bestaat, zorgt voor een zeer hoog comfort in uw paardenstal.

Comfortabele, hygiënische stalvloeren 

De speciale kunststof paardenstal vloeren zijn samengesteld uit rubberen granulaten, waardoor ze zorgen voor een comfortabele en stabiele ondergrond. Zacht, schokdempend en elastisch. Zo bestaat er minder kans op verwondingen en lichamelijke problemen, en veroorzaakt het minder stress bij uw paard. De vloeren worden bovendien naadloos en vloeistofdicht gelegd. Hierdoor zijn ze eenvoudig te reinigen en erg onderhoudsvriendelijk. De kans op bacteriën, schimmels en allergieën wordt zo tot een absoluut minimum beperkt. Alle paardenstalvloeren worden conform ISO 9001 geproduceerd en bij u geplaatst door vakbekwame specialisten.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Vloeren voor een optimaal stalklimaat

Onze speciale vloeren voor paardenstallen  zijn geluiddempend en warmte-isolerend. Paardenstalvloeren dragen dus bij aan een comfortabel en optimaal stalklimaat, dat uw paard in de best mogelijke conditie houdt.