Gietvloeren

Een gietvloer is een moderne en naadloze vloerafwerking die wordt aangebracht door vloeibare materialen over de ondervloer te gieten en vervolgens gelijkmatig te verspreiden. Het resultaat is een strakke en egale vloer zonder naden of voegen. De gietvloeren van Multipox – PU vloeren, epoxy gietvloer en acrylaatvloeren – zijn van een hoogwaardig niveau. Of u nu op zoek bent naar een naadloze vloeroplossing voor uw woning, kantoor, winkel of industrieel pand, wij hebben de perfecte gietvloer voor uw locatie. 

Met de mogelijkheden die onze gietvloeren bieden, is er voor elke ruimte een perfecte vloer te vinden. Of het nu om een gietvloer gaat die alleen maar mooi mag zijn of ook nog een effectieve functie heeft, voor elke soort gietvloer geldt: ze zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen tegen een stootje.

Wat zijn de voordelen van een gietvloer

Een gietvloer biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele vloerbedekkingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een gietvloer:

Een gietvloer wordt naadloos aangebracht, waardoor er geen naden of voegen zijn. Gietvloeren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en de meeste chemische stoffen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in drukbezochte ruimtes. 

Het onderhoud van een gietvloer is eenvoudig en efficiënt. Omdat de vloer naadloos is, kunnen vuil en stof zich niet ophopen in voegen of scheuren. Een regelmatige schoonmaak met een stofzuiger en een vochtige dweil is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Een gietvloer heeft daarnaast geluiddempende eigenschappen, wat betekent dat het geluidsniveau in de ruimte wordt verminderd. 

 Ook zijn gietvloeren uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarmingssystemen. Omdat de vloer dun en geleidend is, verspreidt de warmte zich gelijkmatig over de ruimte. Dit zorgt voor een comfortabele en energie-efficiënte verwarming van uw huis. En doordat gietvloeren geen stof, pollen of andere allergenen vasthouden, zijn ze ideaal voor mensen met allergieën of astma. Het gladde oppervlak van een gietvloer maakt het ook gemakkelijk om allergenen weg te vegen, waardoor een gezondere leefomgeving wordt gecreëerd.

Net aangelegede Gietvloer

Verschillende kleuren gietvloeren

Kleur gietvloer snow

Snow

Kleur gietvloer sky

Sky

Kleur gietvloer Shore

Shore

Kleur gietvloer Shore

Shade

Kleur gietvloer snow

Salt

Kleur gietvloer river

River

Kleur gietvloer Shore

Moist

Haze

Kleur gietvloer Gravel

Gravel

Fog

Fog

Kleur gietvloer Shore

Dust

deep

Deep

kleur gietvloer Dawn

Dawn

cave kleur gietvloer

Cave

Breeze

Breeze

Gietvloe kleur Ash

Ash

PU vloer

Epoxyvloer

Acrylaatvloer

Welke soorten gietvloeren zijn er:

PU Vloeren:

Onze PU vloeren bieden een uitstekende combinatie van stijl en duurzaamheid. Deze vloeren zijn gemaakt van polyurethaan, een flexibel materiaal dat bestand is tegen krassen, slijtage en vlekken. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kunt u een PU vloer kiezen die perfect bij uw interieur past. De PU vloeren zijn comfortabel, geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor woningen en commerciële ruimtes.

Epoxy Vloeren:

Onze epoxy vloeren zijn de ultieme keuze voor zware belasting en intensief gebruik. Deze vloeren zijn samengesteld uit epoxyharsen die een sterke en naadloze afwerking bieden. Epoxy vloeren zijn bestand tegen chemicaliën, vloeistoffen en impact, waardoor ze perfect zijn voor industriële omgevingen, garages en werkplaatsen. Met hun gladde en glanzende uiterlijk geven epoxy vloeren een moderne uitstraling aan elke ruimte.

Acrylaatvloeren:

Onze acrylaatvloeren combineren esthetiek en functionaliteit op een unieke manier. Deze vloeren zijn gemaakt van acrylaat, een materiaal dat bekend staat om zijn heldere en levendige kleuren. Acrylaatvloeren zijn UV-bestendig, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen, zoals terrassen en balkons. Ze zijn ook waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze geschikt zijn voor badkamers en andere vochtige ruimtes.

Een gietvloer geeft sfeer aan elke ruimte

Of u nu kiest voor een industrieel of decoratief effect, een modern, strakke uitstraling of juist meer klassiek of misschien wel natuurlijk; een gietvloer is de beste manier om uw woning, kantoor, showroom of welke ruimte dan ook meer sfeer te geven.

Gietvloeren hebben een strakke en moderne uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je kunt kiezen voor een vloer die perfect aansluit bij de gewenste sfeer in jouw ruimte.

Een gietvloer heeft een naadloos oppervlak, wat zorgt voor een rustige en minimalistische uitstraling. Deze eenvoudige en strakke vloer kan een gevoel van ruimte creëren en de focus leggen op andere elementen in de kamer, zoals meubels, kunstwerken of decoratieve accessoires.

Daarnaast heeft een gietvloer ook praktische voordelen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige leefomgeving. Bovendien zijn gietvloeren duurzaam en kunnen ze lang meegaan, wat ze een waardevolle investering maakt voor je huis of bedrijfspand.

Gietvloeren laten aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer vereist expertise en ervaring om een hoogwaardig resultaat te bereiken. Onze ervaren professionals zorgen voor een vakkundige installatie van uw gietvloer, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Bij Multipox streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vul hier op de website een aanvraag in en ontdek welke gietvloer het beste bij uw project past. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. 

Gietvloer aangelegd in een bedrijfshal

Gallerij van aangelegde Gietvloeren

Gallerij van aangelegde Antislip Gietvloeren

Anti slip gietvloer in brouwerij
Gietvloer Antislip in Brouwerij
Brouwerij met anti slip gietvloer
Brouwerij met antislip vloer
Antislip Vloercoating Garage
Garage met anti slip coating
Antislip vloer
Anti slip gietvloer
Garage met antislip vloercoating
Antislip gietvloer aangebracht