Troffelvloeren

Moderne vloer met antislip

Prima te gebruiken als antislipvloer

Troffelvloeren zijn leverbaar in legio structuren en kleuren. Welke stijl ook bij u past met een troffelvloer is bijna elke sfeer te creëren. Een troffelvloer is bovendien heel sterk, robuust en prima te gebruiken daar waar een antislip vloer gewenst is. 

Sterk als beton, maar dan warmer

Met een troffelvloer is een moderne betonvloer na te bootsen. Maar een troffelvloer voelt veel warmer en meer comfortabel aan dan beton. Een troffelvloer is af te werken met opstaande plinten met ronde hoek.

Een vloer met een bijzonder sterk karakter

Troffelvloeren bestaan uit kleine granulaatdeeltjes die worden vermengd met Epoxyhars. Na uitharding lakken we de vloer nog twee keer na met een UV resistente PU topcoating. Hierdoor krijgt de troffelvloer zijn bijzondere sterke karakter. Want een troffelvloer is een goede oplossing voor plaatsen die veel en zwaar worden gebruikt. Bijvoorbeeld garages, trapopgangen, balkons maar ook publieke ruimtes of kantoorruimtes. Daarnaast zijn troffelvloeren vochtbestendig en naadloos, waardoor ook in natte ruimtes een troffelvloer niet misstaat. Kort samengevat is een troffelvloer een sterke, onderhoudsvrije, praktische vloer voor uiteenlopende toepassingen.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Eigentijds, sterk en robuust

Zeer sterk, robuust en krasvast. Zoekt u dat in een vloer? Een vloer die daarnaast ook nog eens een eigentijdse, minimalistische uitstraling heeft? Dan bent u op zoek naar een troffelvloer.