Paardenstalvloeren

Bent u op zoek naar de ideale vloerafwerking voor uw paardenstal? Wij bieden duurzame en veilige paardenstalvloeren die zorgen voor het comfort en welzijn van uw geliefde paarden. Onze vloeren zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van paarden te voldoen en bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid, hygiëne en gebruiksgemak.

Een paardenstalvloer moet bestand zijn tegen de dagelijkse belasting en zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving voor uw paarden. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, impact en vocht. Of het nu gaat om loopgangen, boxen, wasplaatsen of paddocks, onze paardenstalvloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en de tand des tijds te doorstaan.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze paardenstalvloeren is de antislip eigenschap. Paarden kunnen soms onvoorspelbaar zijn en het is van cruciaal belang dat ze veilig kunnen bewegen zonder uit te glijden. Onze vloeren bieden een goede grip, zelfs wanneer ze nat zijn, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd. Dit zorgt voor de veiligheid en het welzijn van uw paarden, wat essentieel is in een stalomgeving.

Comfortabele paardenstalvloeren, een diervriendelijke keuze

Een vloer waar uw paard zich veilig op voelt

 Paardenstalvloeren zijn slipvrije en elastische vloeren waar uw paard zich prettig en veilig op voelt. De vloeren voor paardenstallen voldoen aan de allerhoogste eisen en zijnnaast duurzaam ook bijzonder hygiënisch.

Paardenstalvloeren met een zeer hoog comfort

Vloeren voor paardenstallen worden geproduceerd volgens een unieke formule. Een 3-componenten gietvloer die uit polyurethaan en zacht recuperatierubber bestaat, zorgt voor een zeer hoog comfort in uw paardenstal.

Comfortabele, hygiënische stalvloeren 

De speciale kunststof paardenstal vloeren zijn samengesteld uit rubberen granulaten, waardoor ze zorgen voor een comfortabele en stabiele ondergrond. Zacht, schokdempend en elastisch. Zo bestaat er minder kans op verwondingen en lichamelijke problemen, en veroorzaakt het minder stress bij uw paard. De vloeren worden bovendien naadloos en vloeistofdicht gelegd. Hierdoor zijn ze eenvoudig te reinigen en erg onderhoudsvriendelijk. De kans op bacteriën, schimmels en allergieën wordt zo tot een absoluut minimum beperkt. Alle paardenstalvloeren worden conform ISO 9001 geproduceerd en bij u geplaatst door vakbekwame specialisten.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

Vloeren voor een optimaal stalklimaat

Onze speciale vloeren voor paardenstallen  zijn geluiddempend en warmte-isolerend. Paardenstalvloeren dragen dus bij aan een comfortabel en optimaal stalklimaat, dat uw paard in de best mogelijke conditie houdt.

Wat een prachtige vloer op onze wasplaats hebben wij voor onze paarden. Meneer doet erg zijn best en gaf duidelijk aan dat we eventjes geen water konden gebruiken voor en na die tijd maar dat we er op deze manier er eindeloos plezier aan hebben. Precies zoals afgesproken. Een stevige vloer wat goed geluid dempt van onze paarden die stampen, zorgt voor veel grip en toch kan het water goed weglopen. Erg blij mee! Bedankt!

Corinda Luttjeboer