Troffelvloeren

Bent u op zoek naar een duurzame en veelzijdige vloerafwerking voor industriële, commerciële of zelfs residentiële toepassingen? Dan zijn onze troffelvloeren de perfecte keuze voor u. Troffelvloeren, ook wel bekend als mortelvloeren, bieden een naadloze en slijtvaste afwerking die bestand is tegen zware belasting en intensief gebruik.

Troffelvloeren worden gemaakt door een mengsel van kwartszand en epoxyhars grondig te mengen. Dit mengsel wordt vervolgens met behulp van een speciale troffel of spaan op de vloer aangebracht en geëgaliseerd. Het resultaat is een vloer met een dikte van enkele millimeters tot enkele centimeters, afhankelijk van de gewenste specificaties en toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van troffelvloeren is de extreme duurzaamheid. Door de combinatie van kwartszand en epoxyhars ontstaat er een vloer die bestand is tegen zware belasting, slijtage, krassen en chemicaliën. Dit maakt troffelvloeren ideaal voor industriële omgevingen, magazijnen, werkplaatsen, garages en andere ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer.

Moderne vloer met antislip!

Verschillende kleuren/mogelijkheden troffelvloeren

Gallerij van aangelegde Troffelvloeren

Troffelvloer in grootkeuken
troffelvloer grootkeuken
Grootkeuken troffelvloer
Troffelvloer in horecabedrijf
aangelegd troffelvloer
troffelvloer aangelegd in keuken
Troffelvloer in horecabedrijf
Troffelvloer woning
Horecabedrijf met troffelvloer
Horecabedrijf met aangelegd troffelvloer
Troffelvloer in horecabedrijf
Woning met troffelvloer
Woning met aangelegd troffelvloer
troffelvloer in woning
Troffelvloer woning

Voordelen van een troffelvloer

Naast duurzaamheid bieden troffelvloeren ook een naadloze en hygiënische afwerking. Doordat de vloer zonder naden wordt geïnstalleerd, zijn er geen plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Dit maakt troffelvloeren gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een simpele reiniging met een bezem, stofzuiger of vochtige dweil is meestal voldoende om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Bij het aanleggen van troffelvloeren is vakmanschap en ervaring essentieel. Ons team van professionals heeft de expertise om uw troffelvloer op de juiste manier te installeren, met oog voor detail en kwaliteit. We zorgen ervoor dat de ondergrond goed wordt voorbereid en dat het mengsel van kwartszand en epoxyhars gelijkmatig en nauwkeurig wordt aangebracht.

Onze troffelvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de vloer kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en gewenste esthetiek. Of u nu op zoek bent naar een strakke industriële uitstraling of een naadloze afwerking in een commerciële ruimte, wij hebben de oplossing die aan uw wensen voldoet.

Troffelvloer prima te gebruiken als antislipvloer

Troffelvloeren zijn leverbaar in legio structuren en kleuren. Welke stijl ook bij u past met een troffelvloer is bijna elke sfeer te creëren. Een troffelvloer is bovendien heel sterk, robuust en prima te gebruiken daar waar een antislip vloer gewenst is. 

Sterk als beton, maar dan warmer

Met een troffelvloer is een moderne betonvloer na te bootsen. Maar een troffelvloer voelt veel warmer en meer comfortabel aan dan beton. Een troffelvloer is af te werken met opstaande plinten met ronde hoek.

Een troffelvloer beschikt over een bijzonder sterk karakter

Troffelvloeren bestaan uit kleine granulaatdeeltjes die worden vermengd met Epoxyhars. Na uitharding lakken we de vloer nog twee keer na met een UV resistente PU topcoating. Hierdoor krijgt de troffelvloer zijn bijzondere sterke karakter. Want een troffelvloer is een goede oplossing voor plaatsen die veel en zwaar worden gebruikt. Bijvoorbeeld garages, trapopgangen, balkons maar ook publieke ruimtes of kantoorruimtes. Daarnaast zijn troffelvloeren vochtbestendig en naadloos, waardoor ook in natte ruimtes een troffelvloer niet misstaat. Kort samengevat is een troffelvloer een sterke, onderhoudsvrije, praktische vloer voor uiteenlopende toepassingen.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

Eigentijds, sterk en robuust

Zeer sterk, robuust en krasvast. Zoekt u dat in een vloer? Een vloer die daarnaast ook nog eens een eigentijdse, minimalistische uitstraling heeft? Dan bent u op zoek naar een troffelvloer.