Acrylaatvloeren

Hygiënische gietvloer met zeer snelle droogtijd

Bent u op zoek naar een vloeroplossing die naadloos, flexibel en gemakkelijk te onderhouden is? Dan is een acrylaatvloer wellicht de perfecte keuze voor u. Een acrylaatvloer, ook bekend als een PMMA (polymethylmethacrylaat) vloer, is een veelzijdige en duurzame vloerafwerking die steeds populairder wordt in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Een acrylaatvloer biedt een naadloze en strakke afwerking die uw ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte vloer te kiezen die past bij uw interieur en uw persoonlijke smaak. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische beton look, een levendige kleur of een natuurlijke houttint, een acrylaatvloer kan aan al uw wensen voldoen.

Voordelen acrylaatvloer

Een van de belangrijkste voordelen van een acrylaatvloer is de duurzaamheid en flexibiliteit. Acrylaat is een zeer robuust materiaal dat bestand is tegen slijtage, krassen en vlekken. Het is ook elastisch, waardoor het bestand is tegen impact en vervorming. Dit maakt acrylaatvloeren perfect geschikt voor drukbezochte ruimtes, zoals winkels, kantoren, scholen en openbare gebouwen. Met een acrylaatvloer hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen of vlekken, omdat deze vloeren bestand zijn tegen de dagelijkse belasting.

Naast de duurzaamheid en flexibiliteit zijn acrylaatvloeren ook gemakkelijk te onderhouden. Deze vloeren kunnen eenvoudig worden gereinigd met een stofzuiger, bezem of vochtige dweil. Vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een mild schoonmaakmiddel. Het onderhoud van een acrylaatvloer vergt weinig inspanning, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw vloer en uw ruimte.

Een ander voordeel van acrylaatvloeren is de snelle installatie. Acrylaat kan in korte tijd worden aangebracht en heeft een snelle uithardingstijd. Dit betekent dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer zonder langdurige onderbrekingen. Het installatieproces wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die zorgen voor een vakkundige afwerking en een perfect resultaat.

Acrylaatvloer al na 2 uur droog

Een acrylaatvloer is een gietvloer die is te mengen in elke gewenste kleur. Maar wat een acrylaatvloer echt uniek maakt, is dat deze al na 2 uur volledig droog is en beloopbaar. In ruimtes die snel in gebruik genomen moeten worden, is dit een groot voordeel.

Hygiënische antislipvloer van kunsthars

Acrylaatvloeren zijn opgebouwd uit kunststof harsen, bindmiddelen en kleurstoffen. Door kwartszand toe te voegen, zijn ze te gebruiken als antislipvloer. Bovendien zijn acrylaatvloeren uiterst sterk, zeer elastisch en bijzonder hygiënisch. 

Verschillende kleuren/mogelijkheden Acrylaat gietvloeren

Gallerij van aangelegde Acrylaatvloeren

acrylaatvloeren
Acrylaatvloer
Acrylaatvloeren
Acrylaat vloer
Acrylaat vloeren
Acrylaatvloer
Acrylaat vloer
Acrylaat vloer
Acrylaatvloer
Acrylaatvloer aangebracht
aangebrachte Acrylaatvloer

Acrylaatvloeren met unieke eigenschappen

Een acrylaatvloer heeft een aantal unieke eigenschappen, waaronder de zeer korte droogtijd van maar liefst 2 uur. Ook voldoet een acrylaatvloer aan HACCP hygiëne-eisen Om die laatste reden worden acrylaatvloeren veel gebruikt in professionele keukens, de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Daarnaast is een acrylaatvloer volledig vloeistofdicht en bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Een acrylaatvloer kan door zijn flexibiliteit probleemloos worden aangebracht in zeer grote ruimtes. Ook rondom putten en afvoerkanalen is een acrylaatvloer perfect af te werken, zonder randen, kieren of openingen.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

Tijd- en kostenbesparend

Een acrylaatvloer kan over bijna elke ondergrond aangebracht worden en is daarom uitermate geschikt in renovatieprojecten. Een acrylaatvloer is dus ook vanwege het voorwerk een tijd- en kostenbesparende keuze.