Marmergrindvloeren

Bent u op zoek naar een vloerafwerking die uw ruimte een luxueuze en tijdloze uitstraling geeft? Dan is een marmergrindvloer wellicht de perfecte keuze voor u. Een marmergrindvloer combineert de natuurlijke schoonheid van marmer met de duurzaamheid en veelzijdigheid van grindvloeren, waardoor een uniek en stijlvol resultaat ontstaat.

Een marmergrindvloer is samengesteld uit hoogwaardige marmerkorrels, die gebonden worden met een sterke epoxyhars. Hierdoor ontstaat een naadloze en duurzame vloer die een luxe uitstraling heeft en tegelijkertijd bestand is tegen intensief gebruik. Marmergrindvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u de vrijheid heeft om een vloer te creëren die perfect past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Stijlvolle vloeren van marmergrind!

De voordelen van marmergrindvloer

Een van de belangrijkste voordelen van een marmergrindvloer is de tijdloze uitstraling. Marmer is al eeuwenlang een symbool van elegantie en klasse, en met een marmergrindvloer kunt u deze prachtige uitstraling in uw eigen ruimte brengen. De natuurlijke kleurschakeringen en aders in het marmer zorgen voor een unieke en karaktervolle vloer, die altijd in stijl blijft, ongeacht de interieurtrends.

Naast de esthetische voordelen is een marmergrindvloer ook zeer duurzaam. Marmer is een hard gesteente dat bestand is tegen slijtage en impact. Door de epoxyharsbinding wordt de vloer nog sterker en kan deze jarenlang meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen. Een marmergrindvloer is bestand tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en entrees.

Het onderhoud van een marmergrindvloer is eenvoudig. De vloer kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een stofzuiger, bezem of vochtige doek. Vlekken kunnen worden verwijderd met een mild schoonmaakmiddel en water. Het regelmatig onderhouden van uw marmergrindvloer zorgt ervoor dat deze er altijd glanzend en nieuw uitziet.

Marmergrindvloer met natuurlijke uitstraling

Gietvloeren van marmergrind worden gemaakt van kleine stukjes marmer en hebben dezelfde stijlvolle uitstraling als Terrazzovloeren. Marmerkorrels zijn iets groter dan siergrind, worden niet gekleurd en behouden hiermee hun natuurlijke uitstraling.

Grindvloer van marmer met duurzaam karakter

Marmergrindvloeren hebben dezelfde eigenschappen als siergrindvloeren. Een marmervloer is zeer sterk en slijtvast. De marmergrindvloer kan geseald gelegd worden. Dit betekent dat na het aanbrengen de vloer afgedicht wordt met een transparante epoxyhars. 

Sneldrogende marmergrindvloer die eenvoudig is te onderhouden

Een marmervloer is op nagenoeg elke ondervloer aan te brengen. Losse marmerkorrels worden over een laag hechtprimer gelegd en geseald met een transparante epoxyhars. Een marmergrindvloer is heel snel droog en al na 24 uur weer beloopbaar. Na 48 uur is de vloer zelfs weer volledig belastbaar. Een marmervloer is bovendien heel vriendelijke in onderhoud. De vloer is eenvoudig te reinigen met een stofzuiger of met water. Multipox kunststof gietvloeren Zwolle adviseert u graag.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

Natuurlijk en duurzaam marmer

Marmervloeren of marmergrindvloeren bestaan uit kleine korrels geslepen marmer. Daarmee is het een puur natuurlijk en duurzaam product. Marmergrindvloeren zijn zeer stijlvol en door de samenstelling van de natuurlijke stenen, uiterst uniek.