Epoxy gietvloer

Bent u op zoek naar een duurzame, naadloze en veelzijdige vloerafwerking die uw ruimte een strak en modern uiterlijk geeft? Dan is een epoxy gietvloer de perfecte keuze voor u. Een epoxy gietvloer is een populaire optie geworden voor zowel residentiële als commerciële ruimtes vanwege de vele voordelen die het biedt.

Een epoxy gietvloer is een afwerking die wordt verkregen door het mengen van epoxyhars en een verharder. Dit mengsel wordt vervolgens aangebracht op een vlakke ondergrond, zoals beton, om een naadloze en duurzame vloer te creëren. Epoxy gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de perfecte vloer te kiezen die past bij uw interieur en uw persoonlijke stijl.

De uitkomst: Een moderne gietvloer met ijzersterk karakter

Voordelen van een epoxy gietvloer

Epoxyvloer is harder dan beton

Epoxy gietvloeren zijn harder dan beton. Om die reden worden ze veel gebruikt in bedrijfspanden, winkelruimtes en andere industriële omgevingen. Door de hoge mate van belastbaarheid kan een epoxyvloer met gemak zware voertuigen en machines verdragen.

Duurzame, slijtvaste epoxy gietvloer

De epoxyvloer is een uit kunststof polymeren opgebouwde gietvloer en staat bekend als duurzame en slijtvaste vloer. Maar epoxyvloeren misstaan ook niet in strakke, moderne interieurs. Een epoxy gietvloer is in vrijwel elke RAL kleur verkrijgbaar. 

Een epoxyvloer heeft een Strak en modern uiterlijk

Doordat de vloer in vloeibare vorm wordt aangebracht en zich vervolgens verspreidt en uithardt, ontstaat er een volledig naadloos oppervlak. Dit zorgt niet alleen voor een strak en modern uiterlijk, maar het maakt ook de vloer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Stof, vuil en vloeistoffen kunnen eenvoudig worden weggeveegd of gedweild, waardoor uw vloer er altijd schoon en fris uitziet.

epoxy gietvloer

Uithardingstijd epoxy gietvloer: Al na één dag weer te betreden

De unieke eigenschap van epoxy is de snelle uithardingstijd. Een epoxyvloer is na het gieten al na ca. één dag weer te betreden. Epoxy is bovendien zeer goed bestand tegen chemicaliën, zuren en wisselende temperaturen. Eigenschappen die vooral van betekenis zijn in een industriële omgeving. Een epoxyvloer is uiteraard naadloos en vloeistofdicht, de vloer neemt dus geen vocht en geen geuren op en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld, winkels, openbare ruimtes, bouwmarkten, sanitaire ruimtes, garages, industriële ruimtes en fabriekshallen. 

Epoxy vloersystemen in verschillende opties verkrijgbaar

Onze epoxy vloersystemen zijn in verschillende opties leverbaar. Epoxy coatingvloeren, gietvloeren maar ook decoratieve troffelvloeren (antislip) op basis van Epoxy en kwartz. Onze epoxy vloeren zijn in diverse kleuren en patronen te leggen. Strak en tijdloos of warm en decoratief. 

Een epoxy gietvloer biedt ook de mogelijkheid om een antislipafwerking toe te voegen. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar slipgevaar kan ontstaan, zoals badkamers, keukens, entrees en bedrijfsruimtes. Door het toevoegen van antislipmaterialen aan de epoxyhars kan de wrijving op het oppervlak worden verhoogd, waardoor het risico op uitglijden en vallen aanzienlijk wordt verminderd. Zo zorgt een epoxy gietvloer niet alleen voor stijlvolle esthetiek, maar ook voor de veiligheid van de gebruikers.

Bij het kiezen van een epoxy gietvloer is het belangrijk om te werken met een ervaren en professioneel bedrijf. Het aanbrengen van een epoxy gietvloer vereist vakmanschap en kennis van het juiste mengproces en de juiste technieken. Wij werken met u samen om de juiste kleur, afwerking en dikte van de vloer te bepalen, op basis van uw specifieke behoeften en de functie van de ruimte.

gietvloer kantoor
gietvloer fabriek

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

Gallerij van aangelegde Epoxy gietvloeren

epoxy gietvloer aangelegd
aangelegd epoxy gietvloer
epoxy gietvloer
epoxy gietvloeren
epoxy gietvloeren Multipox
Epoxy gietvloeren aangelegd
epoxy gietvloeren aangelegd door Multipox
Gietvloer epoxy
epoxy gietvloeren aangebracht
Gietvloeren epoxy
gietvloer van epoxy
gietvloeren van epoxy aangelegd
epoxy gietvloer
aangelegd epoxy gietvloer
epoxy gietvloeren
aangelegd epoxy gietvloer
transparant epoxy gietvloer
epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer transparant WNL
gietvloer epoxy transparant
aangelegd epoxy gietvloeren
epoxy gietvloer transparant
transparant epoxy gietvloer aangelegd
epoxy gietvloeren transparant WNL