Gietvloer Amsterdam

Een gietvloer, zoals de populaire opties in Amsterdam, is een stijlvolle en naadloze vloerbedekking. Deze wordt gecreëerd door het uitgieten van vloeibare materialen over een basisvloer, waarna deze zorgvuldig worden uitgespreid tot een glad oppervlak zonder naden of voegen. Multipox biedt topkwaliteit in gietvloeren – van PU vloeren en epoxy vloeren tot acrylaatvloeren. Ongeacht of u een naadloze vloer zoekt voor uw huis, kantoor, winkel of industrieel gebouw, wij zijn de ideale keuze voor uw gietvloer in Amsterdam en elke andere locatie.

Ons assortiment aan gietvloeren in Amsterdam biedt voor iedere ruimte een passende oplossing. Of u nu een esthetisch aantrekkelijke gietvloer wenst of een die tevens functioneel is, onze gietvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Ze zijn perfect voor iedere toepassing, waarbij schoonheid en praktisch nut hand in hand gaan.

Wat zijn de voordelen van een gietvloer

 

Een gietvloer voor Amsterdam biedt meerdere voordelen vergeleken met traditionele vloerbedekkingen. Hier zijn enkele kernvoordelen:

Deze vloeren worden naadloos aangebracht, waardoor naden en voegen afwezig zijn. Gietvloeren, zijn uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en de meeste chemische stoffen, en zijn ontworpen voor een lange levensduur, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Het onderhoud van een gietvloer in Amsterdam is eenvoudig en efficiënt. Door de naadloze aanleg is er geen ophoping van vuil en stof in voegen of scheuren. Regelmatig schoonmaken met een stofzuiger en een vochtige dweil volstaat om de vloer schoon te houden. Daarnaast hebben gietvloeren geluiddempende eigenschappen die het geluidsniveau in de ruimte verminderen.

Ook zijn deze vloeren perfect voor gebruik met vloerverwarmingssystemen. De dunne en geleidende aard van de vloer zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding, wat resulteert in comfortabele en energie-efficiënte verwarming. Gietvloeren houden geen stof, pollen of andere allergenen vast, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën of astma. Het gladde oppervlak van een gietvloer in Amsterdam maakt het gemakkelijk om allergenen te verwijderen, wat bijdraagt aan een gezonder leefklimaat.

Net aangelegede Gietvloer

Verschillende kleuren voor uw gietvloer in Amsterdam

Kleur gietvloer snow

Snow

Kleur gietvloer sky

Sky

Kleur gietvloer Shore

Shore

Kleur gietvloer Shore

Shade

Kleur gietvloer snow

Salt

Kleur gietvloer river

River

Kleur gietvloer Shore

Moist

Haze

Kleur gietvloer Gravel

Gravel

Fog

Fog

Kleur gietvloer Shore

Dust

deep

Deep

kleur gietvloer Dawn

Dawn

cave kleur gietvloer

Cave

Breeze

Breeze

Gietvloe kleur Ash

Ash

PU vloer

Epoxyvloer

Acrylaatvloer

Welke soorten gietvloeren zijn er:

PU Vloeren:

Onze PU vloeren, perfect voor toepassingen zoals een gietvloer in Amsterdam, combineren stijl en duurzaamheid op een voortreffelijke wijze. Ze zijn vervaardigd uit polyurethaan, een flexibel materiaal dat weerstand biedt tegen krassen, slijtage en vlekken. Met een breed assortiment aan kleuren en afwerkingen is er altijd een PU vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Deze vloeren zijn comfortabel, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden, ideaal voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Epoxy Vloeren:

Onze epoxy vloeren zijn de topkeuze voor intensief gebruik en zware belasting, en zijn ook uitstekend geschikt als gietvloer in Amsterdam. Gemaakt van epoxyharsen, bieden ze een sterke en naadloze afwerking. Bestand tegen chemicaliën, vloeistoffen en impact, zijn deze vloeren ideaal voor industriële omgevingen, garages en werkplaatsen. Hun gladde en glanzende afwerking geeft elke ruimte een moderne look.

Acrylaatvloeren:

Onze acrylaatvloeren zijn een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit. Ze bestaan uit acrylaat, bekend om zijn heldere en levendige kleuren. Deze vloeren zijn UV-bestendig, perfect voor buitengebruik zoals terrassen en balkons. Ze zijn waterdicht en makkelijk schoon te maken, ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Een gietvloer geeft sfeer aan elke ruimte

Een gietvloer, of het nu een industriële, decoratieve, moderne, klassieke of natuurlijke uitstraling heeft, is de ideale manier om sfeer te geven aan uw woning, kantoor, showroom of welke ruimte dan ook. Dit geldt zeker voor een gietvloer in Amsterdam, waar stijl en functionaliteit samenkomen.

Gietvloeren hebben een strakke, moderne uitstraling die goed samengaat met diverse interieurstijlen. Beschikbaar in meerdere kleuren en afwerkingen, kunt u een gietvloer kiezen die perfect past bij de gewenste sfeer in uw ruimte. 

Een gietvloer heeft een naadloos oppervlak, wat resulteert in een rustige, minimalistische uitstraling. Deze eenvoudige en strakke vloer kan een gevoel van ruimte creëren en de aandacht vestigen op andere kameraccenten, zoals meubels, kunstwerken of decoratieve objecten.

Bovendien biedt een gietvloer praktische voordelen. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving. Gietvloeren zijn ook duurzaam en gaan lang mee, wat ze een waardevolle investering maakt, vooral voor huizen of bedrijfspanden in Amsterdam.

Gietvloeren laten aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer in Amsterdam vereist specifieke expertise en ervaring voor een topresultaat. Onze deskundige professionals garanderen een vakbekwame installatie van uw gietvloer, met inzet van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Bij Multipox zetten we ons in voor de allerhoogste kwaliteit en klanttevredenheid, gesteund door meer dan 25 jaar ervaring in deze sector.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of dien een aanvraag in via onze website om te ontdekken welke gietvloer het beste bij uw project aansluit. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste keuze te maken.

Gietvloer aangelegd in een bedrijfshal

Gallerij van aangelegde Gietvloeren