Industriële vloersystemen

Vloeren en systemen die voldoen aan hoge industriële eisen

Epoxyvloer

Acrylaatvloer

Coatingvloer

Troffelvloer

PU cement vloeren met bacterie en schimmelwerende werking

Vloeren op basis van PU cement zijn naadloos, slijtvast en hoog resistent. Maar wat deze vloeren uniek maakt, is de hoge bacterie en schimmelwerende werking. PU Cementvloeren worden hierom veel toegepast in de voedingsindustrie.

PU-cementvloeren, ook bekend als polyurethaan-cementvloeren, zijn vloerafwerkingen die bestaan uit een combinatie van polyurethaan en cement. Dit resulteert in een sterke, duurzame en veelzijdige vloer die geschikt is voor diverse toepassingen.

Deze vloeren worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke mechanische eigenschappen en chemische bestendigheid. De combinatie van polyurethaan en cement zorgt voor een vloer die sterk is, bestand is tegen slijtage, impact en chemische stoffen, en ook een zekere mate van flexibiliteit heeft. Hierdoor kunnen PU-cementvloeren zware belasting en intensief gebruik weerstaan, zelfs in veeleisende omgevingen.

PU-cementvloeren worden vaak aangebracht in meerdere lagen. Eerst wordt een primer aangebracht om de hechting te verbeteren, gevolgd door een basislaag van polyurethaan-cementmengsel. Daarna wordt een afwerkingslaag aangebracht om de vloer te beschermen en de gewenste esthetiek te creëren. Het resultaat is een naadloze en gladde vloerafwerking die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Constructies beschermen met vinylester

Vinylester systemen zijn een totaaloplossing voor de bescherming van beton of metaal. Vinylester beschermt oppervlaktes tegen zuren, logen, basen, oplosmiddelen en extreme mechanische en thermische omstandigheden.

Vinylester systemen zijn hoogwaardige en chemisch resistente coatings die worden gebruikt voor veeleisende industriële en commerciële toepassingen. Ze bieden uitstekende bescherming tegen chemische stoffen, zuren, oplosmiddelen en andere agressieve substanties.

Vinylester systemen bestaan uit een combinatie van vinylesterhars en versterkende materialen, zoals glasvezel of kwartszand. Deze combinatie resulteert in een sterke, duurzame en chemisch resistente coating die bestand is tegen extreme omstandigheden.

Deze coatings worden voornamelijk gebruikt in omgevingen waar blootstelling aan chemische stoffen en corrosieve materialen een risico vormt. Denk hierbij aan chemische fabrieken, raffinaderijen, waterzuiveringsinstallaties, opslagtanks, vloeren in de chemische industrie, en andere industrieën waar corrosiebescherming van groot belang is.

Vinylester systemen bieden verschillende voordelen. Ze hebben uitstekende chemische bestendigheid, zijn bestand tegen hoge temperaturen, hebben een hoge treksterkte en zijn duurzaam. Ze bieden een naadloze en gladde afwerking die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen mechanische belasting, impact en slijtage.

Het aanbrengen van vinylester systemen vereist vaak professionele expertise en ervaring. De coating wordt doorgaans aangebracht in meerdere lagen en kan worden afgewerkt met een topcoat voor extra bescherming en een esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Waterdichting met elastomere membranen

Een elastomeer waterdichtingsmembraan beschermt wegen, bruggen en tunnels tegen de indringing van water, chemicaliën, oliën, dooizouten en meer. Het kunsthars membraan wordt aangebracht als slijtlaag. 

Industriële gietvloeren

Wat PU cementvloeren uniek maakt, is de hoge bacterie en schimmelwerende werking. PU cementvloeren zijn bovendien bestendigheid tegen wisselend hoge en lage temperaturen van -40 °C tot max. +150 °C. Onze PU cementgebonden systemen worden worden hierom veel toegepast in de voedingsindustrie. Ze worden geplaatst op vochtige en nieuw gestorte betonvloeren en zijn na 24 uur alweer belastbaar. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, en leverbaar van glad tot fijn / grof antislip. PU cementvloeren zijn uitstekend zwaar belastbaar, zowel mechanisch als chemisch, en passen dus goed in ruimtes waar extreme omstandigheden aan de orde van de dag zijn.

Ontdek de mogelijkheden van Multipox kunststof vloeren Zwolle

 

Andere gietvloeren voor de industrie

Naast PU cement zijn ook onze gietvloeren van acrylaat, epoxy en PU geschikt om toe te passen in industriële omgevingen. En wilt u een bestaande vloer voorzien van een nieuw jasje? Onze hoogwaardige vloercoatings van PU, epoxy en acrylaat zijn een prima keuze. 

Industrievloeren

voor food, chemie en kleine industrie

Resistente vloer

Onze vloeren voor de industriële sector passen goed in ruimtes waar hygiëne, resistentie en veiligheid een grote rol spelen. Ze zijn 100% naadloos, bestand tegen wisselende hoge en lage temperaturen, overmatig vocht en vuil, zware mechanische belasting en goed bestand tegen chemische en vettige substanties zoals olie, petroleum, zuren, basen en andere oplossingen. 

Prima bedrijf met goede service.
Ons hele bedrijfsvloer is door hun gedaan.

Ad Spakman